En härlig vistelse i Skurup – Lär känna oss

Välkommen till vårt charmiga bed & breakfast i Skåne. Upptäck en mysig vistelse i Skurup med Svaneholms slott inom räckhåll.

Ett enkelt, familjärt och mysigt bed & breakfast i Skåne

Ett besök på Två Systrar bed & breakfast ska kännas avslappnande, enkelt och hemtrevligt. Service och omtanke ligger nära våra hjärtan – vilket vi hoppas att du ska märka under din vistelse. I vår mysiga tegelbyggnad i Skurup ska man trivas och känna sig som hemma. På vårt bed & breakfast gör du allt i din takt med ett smidigt självservice-koncept.

Ett enkelt, familjärt och mysigt bed & breakfast i Skåne
Johanna och Sandra Olsson - ägare på Två Systrar Bed and breakfast i Skurup

Vi är Två systrar

Det är vi – syskonen Johanna och Sandra – som driver Två Systrar bed & breakfast. Vi är uppväxta i Skurup och har båda två jobbat inom hotellbranschen – därför kändes det väldigt roligt när vi fick möjligheten att köpa den charmiga tegelbyggnaden vid Skurups Folkhögskola.

Här ser vi fram emot att pyssla om, skratta med och välkomna gäster från när och fjärran som letar efter ett mysigt bed and breakfast i Skåne!

En vistelse i Skurup och närheten till Svaneholms slott

En vistelse i Skurup innebär också närheten till en av byns vackraste besöksplatser, nämligen Svaneholms slott.

Slottet är ett unikt besöks mål, det kombinerar historia, kultur, natur och kulinariska upplevelser. Ett slott där historien är närvarande i varje steg du tar. Vandra runt Svansjön som också gett slottet sitt namn. 

Vistelse i Skurup i närheten av Svaneholms Slott

Boka din vistelse på vårt mysiga bed & breakfast i Skurup

Ett bekvämt och mysigt bed & breakfast under ditt besök i Skurup – helt enkelt.

Kontakta oss
Namn *
Namn
Förnamn
Efternamn