Aktiviteter och platser i vårt närområde

Att göra i SKurup

Om Skurup

Skurup är ett trivsamt samhälle på den vackra skånska sydkusten. I centrum finns mysiga butiker, tågstation, grönskande bostadsområden och trevliga invånare. I utkanten finns både en modern handelsplats och det välbesökta Svaneholms slott med sitt strövområde.

Hos oss har du nära till det mesta – precis utanför vårt bed & breakfast finns en busshållplats som går till Skurup Station och Abbekås.

Nedan tipsar vi om platser och aktiviteter som finns i och utanför Skurup.

Om Två Systrar B&B

Att besöka i Skurup

Här listar vi några av platserna som är värda att besöka i Skurup med omnejd.

Svaneholms slott

Svaneholms slott

Vandring, restaurang & event

Svaneholms slott är ett unikt besöks mål, det kombinerar historia, kultur, natur och kulinariska upplevelser. Ett slott där historien är närvarande i varje steg du tar. Vandra runt Svansjön som också gett slottet sitt namn. 

Nybyggets Granar i Skurup

Nybyggets Granar

Populär destination under julen

Nybyggets Granar är en mysig familjeägd julgransodling med självhuggning som år efter år levererar vackra julgranar och härlig julstämning. Passa på att besöka julklappsboden med mängder av pynt och gåvor.

Johanna & Sandra

Vill du synas här?

Vi tar tacksamt emot tips på platser eller aktiviteter som våra gäster inte får missa i eller omkring Skurup. Det kan vara allt från ett vackert smultronställe du brukar åka till eller en butik som du driver.

Hör av dig till oss och tipsa om saker att göra i Skurup!

Ett bekvämt besök i Skurup

Boka en vistelse hos oss

Kontakta oss
Namn *
Namn
Förnamn
Efternamn